L’enginyeria IDNEO Technologies ha rebut el Guardó d’Honor que atorga la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya durant l’Acte Social 2019 que es va celebrar el passat divendres, 15 de febrer, al Circuit de Barcelona-Catalunya. L’Acte va ser presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement, Joaquim Ferrer, qui va fer la cloenda.

El Jurat del Guardó d’Honor d’enguany ha premiat IDNEO Techonologies per proporcionar serveis de desenvolupament, validació i fabricació de productes tecnològics, pel seu arrelament al territori i pel seu pla estratègic que combina els serveis d’enginyeria i els de producció. Sota l’eslògan “Som creadors de somnis”, l’enginyeria de Mollet del Vallès fa realitat els projectes més innovadors en sectors com la mobilitat, tecnologies mèdiques o IoT (Internet de les coses). Ofereix serveis d’enginyeria especialitzada en la creació, desenvolupament i fabricació de productes d’alt valor tecnològic, des de la definició del concepte fins a la validació del producte, compta amb més de 400 enginyers i té presència als Estats Units, Xina i Malàisia. Va recollir el guardó Raúl Lucas, CEO d’Idneo Technologies.

Francesc Figueras, president de l’Associació de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya, va assenyalar que “el Guardó d’Honor d’enguany és mostra de la vitalitat del Vallès i de la voluntat de romandre activa en el territori. Cal una complicitat intel·ligent i amb mires obertes entre Barcelona i el Vallès”. 

German Palacín, president del Col·legi dels Enginyers Industrials del Vallès va voler destacar que “l’educació és el motor que fa créixer i avançar la societat, cal treballar conjuntament amb l’escola d’enginyers per millorar la formació no només dels futurs enginyers, sinó també dels companys en actiu”. També va fer esment de la importància de la responsabilitat social corporativa en la Institució i va posar com a exemple l’enginyer  i bisbe del segle XI, Sant Ermengol, que “es va preocupar pels problemes i les necessitats dels homes del seu temps, afavorint la millora de les infraestructures i dels mitjans tècnics”.


El conferenciant convidat en l’Acte Social 2019 va ser Vicenç Aguilera, president del Circuit Barcelona-Catalunya qui va repassar el passat, present i futur de la indústria de l’automòbil i va explicar que “els fabricants, en l’actualitat, ja no han de vendre producte sinó que estan aprenent a vendre serveis. És crític conservar i incentivar la indústria de l’automoció, Espanya és el segon país productor amb prop de tres milions de cotxes i compta amb 17 plantes de fabricació”.

La cloenda va ser a càrrec de Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, qui va assenyalar que “la Indústria és una aposta estratègica pel país i que estem preparats per a la revolució 4.0 i la digitalització”.

Durant l’Acte Social 2019, Francesc Sagalés va rebre el diploma per a més de 50 anys de professió i Josep Maria Fernández, Eduard González, Marcos Pau, Guillem Penalva i Guillermo Urcera, van rebre les insígnies com a nous associats i col·legiats. Es va fer una foto de família, amb els més de 150 assistents a l’Acte Social, a les pistes del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Compartir