Visita i Recol·lecció de l'Oliva-Finca Agricola Mas Curró
Descripció: Fa uns mesos la Delegació va organitzar un Tast, d'Oliva Verge de Torre Roja i Mas Curró, productes que van o ser molt apreciats pels assistents.
Aquest fet que va engrescar al grup a fer una futura visita a les terres per ampliar coneixements i saber més del procés de recol·lecció.

Per compartir una jornada , en plena natura, participant en el treball artesanal de la collita, el company Francesc Sagalés, ens convida a la finca Agrícola Mas Curró, a Caldes de Montbui, on ja s' ha iniciat la recol·lecció de les olives d'aquesta campanya 2019.

A banda de la visita pels camps d'oliveres comentant les particularitats de les varietats que es cultiven a la finca Mas Curró , ens presentaran el Projecte de recuperació de la varietat autòctona VERA DEL VALLÈS on tindrem ocasió de provar els primers olis de la collita.


10:00h- Punt de trobada a l'aparcament de l'Estació d'Autobusos, c/ Pi i Margall, 104 de Caldes de Montbui, on reunit tot el grup ens desplaçarem a les afores de Caldes , direcció a la finca.

14:00h -Dinar al Restaurant de Les Termes Victoria de Caldes de Montbui.
Preu del menú:18 EUR (a liquidar en el mateix Restaurant).

Nota: És convenient portar calçat i roba adequada per caminar pel camp

Reserves: valles@eic.cat
Dates: 17/11/2018
Horari: 10:00h
Lloc: Avinguda Pi i Maragall, 104 de Caldes de Montbui