REfabriCAT.19
Descripció: Presentació
Els polígons industrials conformen els espais físics on s¿allotja actualment la major part de l¿activitat industrial del país però no són encara considerats al mateix nivell que les infraestructures civils o els barris urbans.

Què cal fer, en un futur immediat, per a consolidar les indústries actualmente establertes i atraure noves indústries, i així permetre la creació d'activitat, riquesa, benestar i nous llocs de treball?

Quines accions de rehabilitació i adequació dels polígons a les noves exigències productives podríen aportar una major competitivitat, unes millors prestacions i un menor impacte ambiental?

La Universitat, en aquest cas la UPC, per la seva missió i posició, vol impulsar la recerca i desenvolupament d'aquestes accions perquè s'hi sent compromesa, tal com en dècades passades ho va fer col·laborant en la rehabilitació del parc d'habitatges socials.

El grup de recerca LiTA (Laboratori d'innovació i Tecnologia a l'Arquitectura) assumeix aquest repte de promoure aquesta SEGONA jornada de trobada i debat de les comunitats tècnica, econòmica i social preocupades pel futur compartit dels polígons industrials.

Més inforamció: http://www.refabricat.net/home/
Dates: 30/01/2019
Horari: De les 9 a les 14h
Lloc: Carrer de Pere Serra 1-15
08173 St.Cugat del Vallès.