Curs: Venda emocionalment intel·ligent. Què fa irressistible un producte/servei al comprador?
Descripció: Les grans marques, aquelles que han perdurat en el temps i que formen part de les nostres vides, implementen tècniques de màrqueting i comunicació que, en realitat, són ben senzilles. Això és just el que marca la diferència perquè et comprin a tu.
Els teus productes o serveis probablement tenen beneficis únics que és necessari posar en relleu, i per a això és important conèixer el teu avantatge competitiu, que és una eina d'anàlisi interna per a mostrar allò que posseeixes com a "únic" i que el teu client haurà de comprar.
És un curs pràctic, on cada persona treballa en el seu projecte, aprenent les tècniques i eines exposades en cada punt, adquirint competències sobre la venda d'una manera personalitzada i real.

Aquest curs va dirigit a professionals tècnics i/o responsables d'equips i projectes que necessiten adquirir competències per a augmentar la seva efectivitat en les vendes.


Professorat


Arturo Catalán 
Llic. en Filosofia. PDD per Eada. Màster de Direcció de Màrqueting. Màster de Direcció comercial i vendes. Màster en PNL. Màster en Intel¿ligència emocional i Coaching. Consultor i formador.


Fitxa completa, inscripció, etc.
Per veure la fitxa completa del curs, programa, preus i tramitació de la inscripció, fes click AQUÍ

Dates: 24/11/2021
Horari: 24/11 i 1/12 de 16 a 20 h
3/12 de 9.30 a 13.30 h
Lloc: Seu de la Delegació + Online en Directe