Programa MOVES III i l'aplicació de la ITC-BT 52 en els projectes d'infraestructures de recàrrega de vehicles elèctrics. Curs Presencial / Online en directe
Descripció: Els objectius d'aquest curs són poder arribar a fer un repàs de com ha evolucionat la mobilitat en els últims 10 anys, i com es preveu que pugui arribar a evolucionar en els 10 anys vinents amb la introducció i consolidació de noves tipologies de vehicles i de solucions de recàrrega a diferents potències.

S'aprofitarà per fer un repàs detallat de les diferències en les diferents tipologies de vehicles emergents referenciats als vehicles de combustió (ICE)
Es donaran les pautes dels diferents usos i models de negoci relacionats amb les bateries de 2a generació i s'entra de ple en la descripció de com afecta la ITC-BT 52 i la reforma prevista del CTE als diferents projectes d'edificació.

Finalment es duran a terme exemples reals de configuració d'infraestructura de recàrrega i de previsió de potències i es repassaran noves figures emergents que es presenten com a actors clau en la mobilitat dels propers anys.


Alejandro Valdovinos  Enginyer Telecomunicacions, Màster en Eficiència Energètica. Chargers Business Unit Director Circontrol.

Per veure la fitxa completa del curs, programa, preus i tramitació de la inscripció, fes click AQUÍ
Dates: 04/04/2022
Horari: 4 i 5 d'abril de 16 a 20 h
Lloc: Delegació del Vallès - Carrer Indústria, 18, 08201 Sabadell + Online en Directe