Gestió del manteniment d'instal·lacions. Curs Presencial
Descripció: Per a molts, i encara més en el nostre entorn, mantenir és només reparar. I això no és cert. El manteniment correctiu és només una petita part de tot un món dedicat a la conservació i programació de les actuacions necessàries sobre els elements dels edificis residencials, comercials i industrials.
L'objectiu és clar: controlar el cicle de vida útil dels edificis i de les seves instal·lacions perquè s'allargui el màxim possible i amb el mínim cost possible. Això és gestió de manteniment.

Va dirigit a tècnics que tenen una necessitat especialitzada en la gestió del manteniment en infraestructures, en edificis, en instal·lacions tècniques, bé perquè ja hi treballen i volen ampliar el coneixement, o bé perquè ho veuen com a una oportunitat d'alternativa professional en els moments actuals i per aquest motiu volen conèixer aquest sector.
També s'adreça a totes aquelles persones que formen part de l'estructura d'una empresa (gerents, administració,comercials, etc.) i volen conèixer o ampliar el coneixement de l'àmbit de la gestió de la conservació i manteniment.


Ricard Nogués  Enginyer Tècnic Industrial. MBA. Postgrau en Direcció de la Producció. Postgrau en Gestió de Compres. Soci director d'ORGANIZE Enginyers Consultors.

Per veure la fitxa completa del curs, programa, preus i tramitació de la inscripció, fes click AQUÍ
Dates: 03/11/2022
Horari: de 9 a 18 h
Lloc: Delegació del Vallès
c/ Indústria, 18, 08202 Sabadell