El Biogàs com a vector d'energia. Criteris i disseny de projectes. Curs Presencial/Online en Directe
Descripció: Els objectius del curs son:

Conèixer la situació actual en la que es troba l'ús del biogàs com a vector energètic, i la prospectiva i camí que té per endavant; adquirint una visió del que seran els futurs projectes de biometanització i les garanties d'origen.

Adquirir el coneixement principal per poder avaluar la capacitat de generació elèctrica i tèrmica que es pot aconseguir a través d'aquest biogàs, establint la capacitat de disseny i les seves limitacions d'operació, de forma que es disposin dels criteris per determinar si és millor cogenerar directament o plantejar una biometanització per altres usos.

El curs va dirigit a professionals que tinguin en el seu món laboral el biogàs com un vector a treballar, bé sigui com a propietaris/concessionaris del recurs, gestors, assessors, tècnics, inversors, etc. i vulguin conèixer la situació actual en la que es troba i la prospectiva i camí que que té per endavant. No sense passar per un exemple pràctic actual de com atendre una situació d'un digestor sense escalfar, i fins on el podríem aprofitar per cogenerar electricitat i calor amb ell, establint la capacitat de disseny i les seves limitacions d'operació.


Joan A. Pérez Rodríguez  Enginyer Industrial. Màster en Enginyeria Nuclear i Bioenginyeria. Consultor energètic i cap de projectes a Aiguasol.

Per veure la fitxa completa del curs, programa, preus i tramitació de la inscripció, fes click AQUÍ
Dates: 21/11/2022
Horari: 21 i 22 de novembre, de 16 a 20 h
Lloc: Delegació del Vallès
c/ Indústria, 18, 08202 Sabadell