Visita d'obra a un edifici plurifamiliar en fusta

Comissió: Jornades Lúdiques (Vallès)
Descripció: PROMOCIÓ DE 21 HABITATGES D'HPO A SABADELL
Des de la Intercol·legial Tècnica del Vallès conjuntament amb VIMUSA, hem organitzat per al pròxim dimarts, 5 d'octubre, dues visites d'obra a un edifici plurifamiliar en fusta. Aquest promoció, de 21 habitatges de protecció oficial situada a Sabadell, té prevista la seva finalització al desembre del 2022 per la qual cosa la visitarem en fase de muntatge de l'estructura dels panells de CLT.

Podrem conèixer de la mà dels tècnics directors, els processos constructius i els detalls de la construcció en fusta. L'edifici projectat tindrà una superfície de 1652m2 útils, amb un programa funcional de planta soterrani -1 i -2, planta baixa (amb local comercial i espai comunitari), 5 plantes i àtic.

Si voleu inscriure-us, escriviu un correu a delegaciovalles@eic.cat (cal que ens especifiqueu si vindreu a la visita de les 16.00 h o a la de les 17.00 h). El punt de trobada us el detallarem en el mail de confirmació.

És obligatori portar calçat de seguretat i casc.

*Davant les poques places que podem oferir per les restriccions de la COVID, les inscripcions seran tractades rigorosament per ordre d'entrada.
Dates: Dimarts, 5 d'octubre de 2021
Horari: 1r. GRUP a les 16h
2n. GRUP a les 17h
Inscripcions : Període inscripció tancat

Places limitades. Utilitzar la inscripció online per realitzar la reserva de plaça.