Visita guiada a l'aula de natura del Parc del Falgar

Comissió: Jornades Lúdiques (Vallès)
Descripció: Les Franqueses del Vallès

La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza per al pròxim dijous 11 de novembre a les 16.30 h, una visita guiada a l'Aula de Natura del Parc del Falgar, a Les Franqueses del Vallès.

Es tracta d'un edifici singular d'una planta dividit en tres mòduls i situat entre la zona d'estacionament i els jocs infantils. Una construcció pensada per integrar-se en l'entorn amb l'estructura i amb els materials utilitzats. Les parets són de fusta i els sostres de xapa metàl·lica, a excepció de la paret sud que està formada per un mur Trombe, una construcció a la qual se li adhereix terra compactada perquè faci d'aïllant tèrmic i mantingui l'interior amb una temperatura estable a l'estiu i a l'hivern.

Els tres edificis estan units entre si amb passadissos i vestíbuls vidrats per mantenir la visual nord-sud del parc. A la part est, se situa l'edifici on hi ha la sala d'exposicions i els lavabos. Al centre, una zona de serveis i administració amb diversos despatxos i oficines. I a l'oest, la sala de formació i un auditori.

L'Aula de Natura també s'ha concebut com a un edifici energèticament sostenible i autosuficient amb una instal·lació fotovoltaica de 18 plaques. Aprofita el sistema geotèrmic dels pous canadencs per filtrar l'aire de l'exterior i aconseguir fluxos freds o calents depenent de l'època de l'any.

Cal que porteu casc, armilla i botes de seguretat.

*Davant les poques places que podem oferir per les restriccions de la COVID, les inscripcions seran tractades rigorosament per ordre d'entrada.


Dates: Dijous, 11 de novembre de 2021

Com arribar-hi:
Mapa d'ubicació
Horari: 16:30h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.