Visita d'obra a un edifici plurifamiliar en fusta

Comissió: Jornades Lúdiques (Vallès)
Descripció: PROMOCIÓ DE 32 HABITATGES D'HPO A SABADELL

Des de la Intercol·legial Tècnica del Vallès conjuntament amb VIMUSA hem organitzat per al pròxim dilluns, 14 de març a les 17 h, una visita d'obra a un edifici plurifamiliar en fusta. Aquesta promoció és en règim de protecció oficial destinat a lloguer social de titularitat municipal.

Es projecta un edifici a quatre vents, amb façana principal al carrer Francesc Layret. L¿edifici, distribuït programàticament en dos nuclis de comunicació vertical (ascensor i escala), disposa de dues plantes soterranis, una planta baixa i 4 plantes pis. Podrem conèixer de la mà dels tècnics directors, els processos constructius i els detalls de la construcció en fusta.

Entre els objectius de la proposta arquitectònica d¿aquest edifici es preveu la construcció d¿un edifici nZeb (nearly zero energy building). A nivell estructural s¿ha utilitzat formigó armat a les plantes soterrani i al sostre de la planta baixa. A partir de la planta primera l¿estructura és amb plafons de fusta contraxapada CLT (Cross Laminated Timber), tant per l¿estructura horitzontal com la vertical.

És obligatori portar calçat de seguretat i casc.
Dates: Dilluns, 14 de març 2022

El punt de trobada :c. Francesc Layret, 68-80 / c. Piferrer, 36 (08208 Sabadell).
Horari: 17:00h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.