Visita a la seu de l'edifici de Vega Instrumentos

Comissió: Jornades Lúdiques (Vallès)
Descripció: Des de la Intercol·legial Tècnica del Vallès conjuntament amb el despatx d'arquitectes Batlleiroig, hem organitzat per al pròxim dilluns 4 d'abril a les 12 h, una visita d'obra a la seu de Vega Instrumentos, a Sant Cugat del Vallès.

La nova Seu per a Vega planteja una proposta avantguardista i sostenible que desenvoluparà el primer edifici privat d'oficines amb estructura íntegrament de fusta. El projecte proposa dues plantes de 30x30m treballades en una modulació de 5×5 que permet el desenvolupament de sistemes constructius de manera molt òptima.

Es tracta d'una proposta altament innovadora on se sumen l'elecció de la fusta, un material sostenible com a element estructural, l'aposta per unes escales que fomentin la mobilitat saludable, una façana amb un alt grau d'aïllament i estanquitat que minimitza el consum energètic, l'ús de panells fotovoltaics que contribueixen a l'autosuficiència energètica, un sistema de recollida d'aigües pluvials per al reg d'uns jardins perimetrals que potencien la infiltració de l'aigua al terreny i que a la vegada aporten biofilia, milloren el benestar dels usuaris i afavoreixen la biodiversitat de l'entorn, generant espais ombrejats que mitiguen l'efecte illa de calor.

La planta baixa està destinada principalment a la recepció de visites, showroom i reparació, per la qual cosa compta amb un caràcter més públic i es planteja com un espai més compartimentat. La planta superior, dirigida a un ús més intern i administratiu de l'empresa, compta amb una planta més diàfana on se situen els espais de treball, despatxos, sales de reunions i de descans, etc.
Dates: Divendres, 4 d'abril de 2022

El punt de trobada us el detallarem en el mail de confirmació.
Horari: 12h a 12:30h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.