ACTE SOCIAL 2023

Comissió: Jornades Lúdiques (Vallès)
Descripció: EL FUTUR DE LA CONSTRUCCIÓ:
La fusió entre les noves tendències tecnològiques i el compromís amb el desenvolupament sostenible.


Un any més, com ja es tradició, la Delegació del Vallès organitza aquest acte al voltant d'una activitat industrial o empresarial en la qual els enginyers i enginyeres en representem un element essencial per al seu funcionament present i per la seva projecció futura.

Com ja és habitual, donarem la benvinguda als nous col·legiats/col·legiades i associats/associades i retrem el merescut homenatge als companys amb cinquanta anys de professió. Mantenim el format tradicional de l'Acte Social (recepció, parlaments, i sopar) perquè considerem molt important el retrobament dels companys i companyes junt amb els representants de les diferents institucions del nostre territori.

La trobada tindrà lloc als espais de la CECOT, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa, a les 19:00h.

Us hi esperem !!!

Tiquet sopar: 40 eur
Nous col·legiats/des i associats/des : 20 eur

Pagament: Transferència indicant el nom i cognoms al següent c.c: ES75 0081 0900 8100 0383 4089

Aparcament a prop de la Cecot- Pàrking SABA (24h)

APORTACIÓ VOLUNTÀRIA

Enguany des de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya hem volgut aprofitar l'ocasió que ens proporciona l'Acte Social per donar visibilitat al projecte d¿inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual de LaFACT, la Factoria Social de Terrassa.

LaFACT crea oportunitats per a les persones amb discapacitat intel·lectual, la gent gran i en l¿àmbit cultural. En aquest sentit, LaFACT Fupar promou la inserció laboral de més de 600 persones amb discapacitat intel·lectual, creant itineraris personalitzats i donant suport a les empreses que les contracten.

Dins d¿aquesta trajectòria professional, s¿encabeix la reorientació professional amb l¿elaboració de productes de LaFACT Fupar, com són el paper reciclat, els aromes o altres. Aquests permeten mantenir la inserció laboral d¿aquelles persones que per les seves característiques personals o per causes d¿envelliment precoç, no poden desenvolupar plenament la seva carrera laboral.

L¿obsequi de disseny exclusiu que s¿entregarà als assistents a l'Acte Social de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya és un d¿aquests productes amb gran valor social.

És per aquest motiu, que en el transcurs de l'acte, es donarà informació sobre la tasca de la inserció laboral de LaFACT, i de les opcions de col·laborar-hi com són les visites a les empreses, les pràctiques, la contractació de persones amb discapacitat a les empreses o una aportació econòmica voluntària que anirà destinada íntegrament a la Factoria Social de Terrassa. Posteriorment a l'acte, la Delegació del Vallès farà una aportació igual a l'import recaptat entre els assistents.L'aportació és voluntària, i es podrà fer en efectiu, Google Pay, Pay Pal amb targeta de crèdit o dèbit.

Agraïm per avançat la vostra col·laboració!

---------------------------------------------------------------------------

RECULL DE PREMSA :https://valles.eic.cat/noticies/acte-social-2023-0
Dates: Divendres, 20 d'octubre de 2023, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa
Horari: 19:00h
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.

No hi ha més places disponibles

Si us plau, accepta les cookies de Marketing per veure aquest video.

Vídeo Acte social 2023

Descripció:
Vídeo Acte social 2023