CANVI DATA AL 10/2-Visita immersiva a la Tèrmica de la Fàbrica Roca Umbert de Granollers

Comissió: Jornades Tècniques (Vallès)
Descripció: Des de la Delegació del Vallès organitzem aquesta visita al patrimoni industrial de la Fàbrica Roca Umbert, l'empresa tèxtil que va ser durant dècades la principal indústria de Granollers. La fàbrica va acollir l'Acte Social de la Delegació de l'any 2015.

La visita serà conduïda per Miquel Portell, vocal de les Juntes de la Delegació del Vallès i President del Jurat de la IIa Edició del Concurs Fotogràfic de la Delegació.Per aquelles persones que hi vulguin participar, s'aprofitarà la visita per fer fotografies candidates a ser presentades al concurs, amb les recomanacions del Miquel Portell.

A través d'un mapatge els visitants faran un recorregut pel passat i el present de la fàbrica. Gràcies als diferents efectes sonors, descobriran l'evolució de l'ús del combustible o els diferents recursos que es van utilitzar per poder crear energia pròpia. Tant a la planta baixa, a la primera planta com a l'exterior, trobaran grans escenografies i elements històrics i descobriran el seu funcionament i importància.

Així mateix, els visitants podran reflexionar sobre la necessitat dels usos de l'energia i el seu futur, sobre la base del principi que l'energia no es destrueix i que només es transforma.

 
Dates: Dissabte, 10 de febrer 2024
Punt de trobada :Carrer d'Enric Prat de la Riba, 77, 08401 Granollers,
- Mòduls davant la Tèrmica, aprop de l'aparcament de Roca Umbert     
Horari: 11:00h
Preu: Associats/Col·legiats: 5, 00 eur
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.