Després de dos anys sense poder reunir-nos, hem pogut celebrar i donar continuitat al nostre Acte Social, acompanyats al voltant de 140 persones.

El lliurament del Guardó d'honor que enguany ha estat guardonada  l'empresa FLUIDRA,  per la seva “capacitat d’innovació, la recerca i el desenvolupament, que asseguren la qualitat i el valor afegit, que porten en el seu ADN”,  que es concreten en les 1.400 patents actives que té l’empresa, formada per 7.000 treballadors, dels quals més de 220 són enginyers. Present en 45 països, amb 35 fàbriques en 12 països dels cinc continents, “malgrat aquest lideratge mundial i el seu formidable creixement, la seu de FLUIDRA segueix estant a Sabadell; un exemple claríssim de la seva vallesanitat”, va destacar el Jurat del Premi.

Va recollir el guardó José Pérez, Director de Pool & Wellness Projects de Fluidra, qui va agrair el premi i va destacar que “el col·lectiu enginyer és una peça fonamental de Fluidra arreu del món i estem molt contents perquè és un premi que dóna valor a l’enginyeria aplicada a producte”.

Francesc Figueras, president de l’Associació de la Delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya, va assenyalar que “tot i la pandèmia, des de la Delegació del Vallès hem acomplert grans fites com el trasllat al nou local del carrer Indústria que aglutina i assenta el “grup enginyer”, junt amb La Mútua d’Enginyers i la Caixa d’Enginyers”. 

German Palacín, president de la Delegació del Col·legi al Vallès va voler destacar que “el col·lectiu enginyers ens hem sabut adaptar als nous reptes de la pandèmia i hem dut a terme grans projectes com la Càtedra Enginyeria i Empresa a l’Escola d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT)”.

En el decurs de l'Acte Social van rebre el diploma de 50 anys de professió els companys Pere Alavedra, Pere Fiter I Esteve Font  mentre que Carles Capdevila, Jordi Guix, Ramon Gumara, Queralt Madorell i Quirc Pérez van rebre les insígnies com a nous associats i col·legiats.

Abans de l’acte es van visitar les instal·lacions del Club Natació Sabadell, de la mà de Carles Poyato, CEO del Club, tot veient la sala de màquines on hi ha els filtres de la piscina, la instal·lació de cogeneració, les calderes i producció d’ACS. Durant l’Acte social, va oferir una breu actuació l’Equip Júnior de Natació artística del CN Sabadell

Fotos

Article Europa press

Mira el reportatge a Fulls
Compartir