Veure fotos

L’empresa vallesana COPCISA rep el Guardó d’Honor que atorga la Delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya, durant la 24a edició de l’Acte Social 2023, que es va celebrar divendres a la seu de la CECOT a Terrassa, i que va tenir com a tema central “El futur de la construcció, la fusió entre les noves tendències tecnològiques i el compromís amb el desenvolupament sostenible”.

El jurat va atorgar el guardó a COPCISA per la seva aposta clara per l’enginyeria industrial i per posar en valor la visió pluridisciplinària de la professió. També s’ha premiat el seu compromís amb la sostenibilitat, a través de l’optimització dels recursos, l’eficiència dels processos i la minimització dels possibles impactes no desitjats. L’empresa de construcció vallesana s’ha adherit al Pacte Mundial de Nacions Unides i a l’establiment d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Eloi Carbonell, president de COPCISA, va recollir el Guardó d’Honor.

“El futur de la construcció va lligat a conceptes com industrialització, circularitat, eficiència i sostenibilitat i, per tant, relacionat amb l’enginyeria industrial. És molt important que preparem als nous enginyers i enginyeres per tal que puguin donar resposta a les necessitats de les empreses constructores”, va destacar German Palacín, president de la Delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya.

La presidenta de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, Maria Salamero, va explicar que enguany se celebra el 160è aniversari de l’entitat que presideix, “una celebració que posa en valor i transmet a la societat com s’ha transformat el món de la mà de l’enginyeria, a través dels seus professionals i empreses”.

Al llarg de l’acte, es va retre homenatge als enginyers i enginyeres amb 50 anys de professió i es van lliurar les insígnies a les noves persones associades i col·legiades. Enguany, des de la Delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya es va voler aprofitar l’ocasió per col·laborar i donar visibilitat al projecte de LaFact, a la Factoria Social de Terrassa, que promou la inserció laboral de més de 600 persones amb capacitats diverses.

També van assistir a l’Acte Social 2023, el president de la CECOT, Xavier Panés, la delegada de Serveis Generals i Transició Digital de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz, el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Xavier Cardona, la tinent alcaldessa de l’àrea d’Urbanisme i Desenvolupament Sostenible de l’Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, el vicepresident de la Cambra de Comerç de Terrassa, Nacho Navarro, el president de la Comissió d’Urbanisme i Transports de la Cambra de Comerç de Sabadell, Pere Puig, el director de l’ETSEIB, Enric Fossas, i el director de l’ESEIAAT, Xavier Roca, entre altres autoritats.

Compartir