Organitzat per Granollers Mercat amb la col•laboració de l’Institut Català d'energia (ICAEN). 

Aquesta tercera edició del cicle s'emmarca en la línia de treball de Granollers Mercat de foment de l’activitat empresarial centrada en el vector energètic i en la promoció de la simbiosi industrial en els polígons industrials. Trobareu alguns dels programes i activitats desenvolupats a l’espai Coopera del portal GRID Granollers: gestió energètica compartida, Sistemes solars,etc...  

En aquest cicle s’han integrat 4 activitats: 1 taller de gestió energètica, dues visites a projectes d’èxit d’industrials de Granollers i dues activitats. Una primera sobre Projectes col·laboratius i aquesta sobre Sistemes d’aire comprimit industrials. Més informació.  

La darrera jornada es celebrarà el proper 22 de Novembre de 9:30 a 12:30h a l’Edifici UEI, Av. Europa, 21 -08401- Granollers (a 50m de Can Muntanyola)  i abordarà temes vinculats a Sistemes d’aire comprimit industrial.

Durant aquesta jornada es definiran quines son les possibilitats d’eficiència energètica dels diferents elements dels sistemes d’aire comprimit, les darrers innovacions en sistemes de compressió així com actuacions de manteniment i control d’instal·lacions.

Durant la jornada, ens presentaran un cas d’èxit de recuperació de calor del sistema de compressió.  

Us adjuntem el programa detallat.

Donat que les places son limitades, agrairíem inscripció prèvia.

 

Compartir