2024 Sabadell com a Capital de la Cultura Catalana, a programant actes culturals extraordinaris amb la finalitat de donar rellevància a aquesta capitalitat. 

L'Orquestra Simfònica Segle XXI que dirigeix el professor Jordi Mora, ha programat un concert molt especial i ambiciós dedicat a la figura d'Anton Bruckner, del qual enguany es commemora el segon centenari del seu naixement. 
El concert tindrà lloc al Teatre La Faràndula el proper divendres 5 de juliol, a les 8 del vespre. Ressaltar, tanmateix, que aquest concert s'inscriu dins la programació del Festival Internacional de Música que organitza Joventuts Musicals de Sabadell i que enguany assoleix la seva 24a edició. 

Podeu gaudir d'un descompte del 20% en el preu de les entrades, contactant a la seguent adreça descompteseglexxi2024@gmail.com

Indicant-nos el seu nom i cognom així com el DNI (*). En resposta a aquest e-mail, les persones interessades rebran un codi i les instruccions per adquirir les entrades.

 
Orquestra Simfònica Segle XXI 

(*) En compliment de la Normativa Europea de Protecció de Dades, els noms, cognoms i DNI que s'aportin a l'Associació Orquestra Simfònica Segle XXI per acollir-se a aquesta promoció, seran utilitzats exclusivament per a la tramitació del descompte unipersonal i només seran compartits amb aquesta finalitat amb Joventuts Musicals de Sabadell. Es fa especial esment que tota la informació obtinguda i relacionada amb aquesta promoció serà eliminada passades 48 h de la celebració del concert.
 

Compartir