Sabadell, 15 de juny de 2022.- La Delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya ha reelegit president l’enginyer industrial Germán Palacín, qui presidirà les Juntes del Col·legi (que ja exercia) i l'Associació, on pren el relleu a Francesc Figueras.

 

Germán Palacín és doctorant en Enginyeria de la Construcció i llicenciat en Enginyeria Industrial Superior per la Universitat Politècnica de Catalunya, i especialista universitari en Taxació Judicial per la Universidad de Alcalá de Henares. Té més de 20 anys d’experiència en el sector de l’enginyeria i el desenvolupament de projectes industrials i, com a pèrit, ha realitzat més de 400 dictàmens pericials en diferents àmbits d’actuació. 

Germán Palacín és membre de la subcomissió de pèrits del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, membre del TATC (Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya) i també director general de l’empresa PROINVA (Proyectos de Ingeniería del Vallès), enginyeria especialitzada en la realització de dictàmens pericials.

La Delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya comprèn les comarques del Vallès Occidental i Oriental, i té com a objectiu treballar al servei dels enginyers i enginyeres del territori que actualment sumen més de 1.500 professionals.

Enginyers Industrials de Catalunya
Premsa i Comunicació

Compartir