Benvolguts companys i companyes,

Ens plau comunicar-vos que a partir del dia 1 de desembre, la Delegació obre les portes al nou espai situat al número 18 del carrer Indústria de Sabadell, juntament amb la Caixa d’Enginyers i la Mútua dels Enginyers.

Fent història, la nostra Delegació té el seu origen l’any 1951, quan l'Oficina de Visats va obrir a Sabadell per apropar aquest servei als col·legiats dels Vallès i també de les comarques més properes.

L'any 1993, per iniciativa del llavors degà, Àngel Llobet, es va crear l'anomenada Comissió del Vallès.

L'any 2000 es va constituir formalment la Delegació del Col·legi, dins la Demarcació de la Regió Metropolitana de Barcelona i finalment l’any 2011 es va constituir la Delegació de l'Associació.

Des dels seus orígens, la raó de ser de la Delegació ha estat la de tenir presència al territori que li és propi per establir relacions amb el nostre col·lectiu, amb l'administració, les empreses, la societat, el món professional i universitari, entre d’altres.

Els Enginyers Industrials de Catalunya, la Caixa d'Enginyers i la Mútua dels Enginyers són entitats nascudes d'una mateixa voluntat de ser útils a la societat en general i en particular als enginyers. Les tres entitats ens coordinem per seguir incrementant la qualitat del servei que oferim. I al Vallès ho volem fer de manera més visible amb un projecte de presència conjunta al centre de Sabadell.

Coincidint amb aquest trasllat, la Delegació inicia un nou camí, el “Projecte Vallès”, orientat a enfortir la presència de les nostres institucions en el món universitari, acompanyar  als nous enginyers i col·laborar activament amb les empreses del territori en la recerca de talent.

Esperem poder-vos saludar personalment i compartir una estona tots plegats, tot complint amb les mesures sanitàries actuals.

 

Rebeu una afectuosa salutació,

 

Francesc Figueras i Bellot                                                         German Palacín i Fornons

President dels Enginyers Industrials del Vallès                      President dels Enginyers Industrials del Vallès

de l'AEIC                                                                                     del COEIC

 

Sabadell, 19 d'octubre de 2020

Compartir