Xerrades sobre que és l’Enginyeria des de l’experiència personal i professional dels enginyers

En Roc i la Clara són dos germans molt curiosos i inquiets. Un dia, tornant de l’escola, coneixen els nous veïns que s’instal·len a l’edifici. La Laura i en Carles, entre caixes i mobles, els proposen un repte: descobrir la seva professió i el lloc on treballen. Ho aconseguiran?

La màgia de l’enginyeria és un conte editat en motiu del 160è aniversari de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya per despertar les vocacions STEAM. Vol acostar l’enginyeria als nens i nenes de Catalunya, ensenyar-los què són i què fan els enginyers i enginyeres per a la nostra societat i, així, animar-los a encaminar-se cap aquests estudis i una professió de futur.

Però La màgia de l’enginyeria és més que un conte. És un espai d’aprenentatge i de divulgació per donar a conèixer la professió i fomentar les vocacions STEAM.

Un cop presentat el conte La Màgia de l'enginyeria, companys de les juntes de la Delegació han visitat algunes de les escoles de primària del Vallès, per explicar la seva experiència professional com a enginyer/era industrial :

 

  • IE Mas Rampinyo, a Montcada i Reixac-29 febrer​-Ponent: Ana Maria Carrasco, enginyera industrial col.legiada 12066

  • Escola Guerau de Liost, a Les Franqueses del Vallès-11 març-  Ponent: Sofia Lazo Rodríguez, enginyera industrial, col·legiada 11672

  • Escola Joan Solans, a Granollers-13 març-Ponent: L’Oriol Ventura Duran, és enginyer industrial, col·legiat 20268​

  • Escola Pau Casals, a Vacarisses- 20 març​-Ponent: Pere Figueras, enginyer industrial, col·legiat 15034​​​​​​​​

 

  

Compartir