EL FUTUR DE LA CONSTRUCCIÓ:

La fusió entre les noves tendències tecnològiques i el compromís amb el desenvolupament sostenible.

Un any més, com ja es tradició, la Delegació del Vallès organitza aquest acte al voltant d’una activitat industrial o empresarial en la qual els enginyers i enginyeres en representem un element essencial per al seu funcionament present  i per la seva projecció futura.

Com ja és habitual, donarem la benvinguda als nous col·legiats/col·legiades i associats/associades i retrem el merescut homenatge als companys amb cinquanta anys de professió. Mantenim el format tradicional de l’Acte Social (recepció, parlaments, i sopar) perquè considerem molt important el retrobament dels companys i companyes junt amb els representants de les diferents institucions del nostre territori.

La trobada tindrà lloc als espais de la CECOT, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa el divendres, 20 d'octubre a les 19,30h.

Us hi esperem !!!

Inscripció

Aparcament a prop de la Cecot-  Pàrking SABA (24h) 


APORTACIÓ VOLUNTÀRIA:

Enguany des de la Delegació del Vallès hem volgut aprofitar l’ocasió que ens proporciona l’Acte Social per donar visibilitat al projecte La FACT | Factoria Social de Terrassa que presta un servei de suport a les persones treballadores del Centre Especial de Treball oferint programes d’orientació, formació i seguiment laboral per a generar de manera contínua noves oportunitats de treball adaptades a les capacitats de cada persona.

Des de La Fact, han treballat un obsequi amb un disseny exclusiu per als assistents a l’Acte Social de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials.

És per aquest motiu, que en el transcurs de l’acte, demanarem als assistents una aportació econòmica voluntària que anirà destinada íntegrament a la Factoria Social de Terrassa. Posteriorment a l’acte, la Delegació del Vallès farà una aportació igual a l’import recaptat entre els assistents.

L’aportació és voluntària, i es podrà fer en efectiu o per bizum.

Agraïm per avançat la vostra col·laboració!

Compartir